Olcsó balatoni nyaralás

Balatonmáriafürdőn, a Balaton déli partján csendes, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket. Nyaralónk alsó és felső szintjén egy-egy tágas, külön bejáratú apartmanban tudjuk fogadni Önöket. Mindegyik apartmanhoz 3 szoba, konyha, fürdőszoba, egy tágas nappali, és terasz tartozik. A konyhában gáztűzhely, mikrosütő, és hűtőszekrény található. Tv is van mindegyik szinten. Az udvaron grillezni, bográcsozni lehet. Autóval az udvaron parkolhatnak.
A központ és a strand gyalog 5 percre van a háztól. A faluban több étterem és élelmiszer üzlet áll a nyaralni vágyók rendelkezésére. A háztól nem messze az utcában egy kisebb játszótér is található.
Melegvizű fürdők és akvaparkok is vannak a közelben. A legközelebbi városok Keszthely, Hévíz, Fonyód és Marcali.
Közvetlen hajójárat megy Badacsonyba és Szigligetre. Kerékpárt is lehet kölcsönözni. Elkészült a kerékpárút a tó körül. A vasútállomás gyalog néhány percre van a háztól.
A falu az M7-es autópályán, vagy a 7-es úton könnyen megközelíthető.
Az ár: 2000Ft/fő/éjszaka, amely magában foglalja az idegenforgalmi adót is. Tel.:06-85-313251. E-mail:hl.tanar@freemail.hu

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...