Miskolctapolca szállás

Miskolctapolca szállás

 Szlogenünk: " Legdrágább szoba az üres szoba" M. Zs. Egész évben várjuk a pihenni vágyó Kedves Vendégeket.

2015. Május 01-től nyitás, mind a Pálfalvi, mind a Benedek Vendégházunkban!
Nyári főszezonban Gyermekek részére: 3 éves kor alatt ingyenes. Kérje árajánlatunkat!!!

A 4 FŐS APARTMAN IS RENDELKEZÉSRE ÁLL 1, 2 FŐS (4 főnél kevesebb ) VENDÉGEK SZÁMÁRA. TEHÁT A 4 FŐS APARTMANT IS TUDJUK 2 FŐS APARTMANKÉNT ÜZEMELTETNI. TERMÉSZETESEN AZ ÁR IS ENNEK MEGFELELŐEN, SZEMÉLYENKÉNT ÉRTENDŐ!
Az apartmanokat együttesen egy család, egy baráti társaság egy időben bérelheti, kiveheti.

Mi úgy gondoljuk, gondoltuk a párommal, hogy nem tömegszállásként szeretnénk üzemeltetni az apartmanjainkat, hanem hogy a vendég jól érezze magát és tényleg pihenéssel tudja eltölteni manapság oly becses időt.
Szeretnénk, hogy a vendég távozáskor boldogan gondoljon vissza az itt töltött napokra és vigye jó hírnevét szállásunknak.

Úgy gondoltam, hogy a feltöltött képekhez is írok pár sort, mert a képek valódiak, szerény személyem készítette mint kezdő fotós megjegyzem több kevesebb sikerrel. Idézem: "Tényleg, pont olyan a szállás mint a fotókon! Makai Böbe Debrecen"
Minden évszakban készítettem képeket, hogy minél hűebben tükrözzék a hangulatot!

 Minden Vendégünknek külön szeretnénk megköszönni a szállásunkról készített vendégértékelést így 2012. augusztus 01-től kiérdemeltük a KIVÁLÓ SZÁLLÁSHELY MINŐSÍTÉST,mely minősítésnek mindig szeretnénk megfelelni!

A Pálfalvi családiház külön bejáratú felső szintje, tetőtere, lett beépítve, mely 2011-ben épült és 2012-ben nyílt meg Miskolctapolcán a Görömbölyi út 46.szám alatt a Kis Anna Halászkert és az Akropolisz Szabadtéri Színpad utcájában. A Termál Barlangfürdő 8 perc sétára található, mely a Görömbölyi útról a Sétányon át a parkon keresztül érhető el. Vendégházunk a Tapolcai Sétánytól nem messze, 3 percre, de mégis csendes környezetben található, mivel a Vendégeink részére kialakított családias hangulatú apartman a kertre és az erdőre néz., apartman száma:2.
A teljes tetőtéri részt: tehát a 2+4 fős apartman egy család, baráti társaság egy időben bérelheti, kiveheti.

A két fős apartman nagy franciaágyas, dohányzóasztal és komód került elhelyezésre. A szobán belül található a fürdőszoba (Zuhanyzóval és WC-vel.)

A Négy fős apartman két hálótérrel rendelkezik. Az kisebb szobában franciaágy, komód van elhelyezve. A nagyobb szobában pedig egy nagy franciaágy, egy kihúzható kanapé, dohányzóasztal, beépített szekrény található. A szobán belül került elhelyezésre a fürdőszoba.(Zuhanyzóval és WC-vel.)
A két apartmant a folyosón felszerelt térelválasztó is elkülöníti még egymástól. A szobáink LG LCD TV-vel és széffel felszereltek.

 Hangulatos, szép szobáinkban, minden berendezési tárgy új, ízléses. Teljes felszerelésű, közös konyha áll vendégeink rendelkezésére 6 személyes étkezővel. Mivel egész évben Várjuk az ide érkező vendégeket a fűtési szezon kezdetekor Október 15-től természetesen az apartmanunkban is beindítjuk a fűtést.
Főzési lehetőség, hűtőszekrény grillezős mikrohullámú, kávé- és teafőző használható.


Pálfalvi Szállás Miskolctapolca

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...