Szállás Egerben

Magyarország egyik legszebb történelmi városában, Egerben található a Dudás Vendégház & Zen House szálláshely manufaktúrája. Vendégházunk családias, vendég centrikus szálláshely. Vendégeink elfogulatlan véleményének elemzése után arra az elhatározásra jutottunk, hogy szolgáltatásaink kiterjesztésével kívánunk javítani a jelenlegi színvonalunkon.
Kiemelt figyelmet fektettünk Eger és környékének látványosságain túl a méltán híres egri borok előállításának bemutatására, és a palackba zárt ragyogó napfény, üdítő eső és a dolgos kezek munkájának együttes eredményét, a kedves vendégeink elé tárhassuk, hogy azokat élvezettel fogyasszák.
"Jó étel veti meg a jó bor ágyát!" - mondták őseink, s mi ezt a jó tanácsot megfogadva hoztuk létre a környékbeli egri bortermelők részvételével a Dudás Vendégház & Zen House bor és gasztronómiai kalandok elnevezésű programját, amely kis és nagy létszámú csoportoknak nyújt felejthetetlen, kulináris élvezeteket.
A szállóvendégeink igényeihez igazodva mutattuk be a kiválasztott bortermelő kínálatát és egy hozzáillő hagyományos, vagy ínyenc étel menüsorral gazdagítjuk a programot.
A Dudás Vendégház & Zen House-t nem csak Magyarországon választják szívesen szálláshelyül, hanem a növekvő külföldi vendégeink létszámából ítélve Európában, Ázsiában és a tengeren túl is igen népszerű szálláshely lett.
 Felgyorsult, rohanó világunkban egyre nagyobb igény merül fel arra, hogy önmagunk benső békéjét felépítsük, ápoljuk és gondolatunkban, lelkünkben harmóniát teremtsünk.
Ehhez nyújt segítséget a Dudás Vendégház & Zen House Aromaterápiás és Egészségmegőrző Központja. Hatékony meditáció, közös önfejlesztés.
Önmagad alakíthatod a benső békédet nálunk! Élhetsz az épületben lévő frissítő testmasszázs lehetőségével. Az étkezőben egy teasarok került kialakításra, ahol a hangulatodhoz megfelelő ízvilágban merülhetsz el illatos mécsesek, füstölők társaságában.
Mivel vendégházunk a Zen filozófiát tartja szem előtt, így teret adtunk a csapatépítő tréningek, önfejlesztő programok szakszerű lebonyolításának is. Együttműködést alakítottunk ki olyan cégekkel Egerben, amelyek személyre szabott csapatfejlesztő meetingekre szakosodtak.
Vendégházunk 8 db kétágyas szoba fürdőszobával, rendezett kerttel, grillezési-bográcsozási lehetőséggel áll vendégeink rendelkezésére.
A tetőtér önálló apartmanként is lefoglalható, 4 szobával rendelkezik, 3x2 ágyat és 1x3 ágyat tartalmaz.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...