Balaton Alsóörs Riviéra lakókocsi kiadó - Balaton

Balaton, Alsóörsi Riviéra kempingben lakókocsi kiadó . A legjobb nyaralási lehetőség a Balatonnál! :)

MÁR Most Foglalható!!!!

Minden Esetben kérdezzenek előtte,mert pontosan vezetem a foglalásokat,hogy rendben menjen minden. Min éjszaka 3 éjszaka,de ha úgy alakul,akkor lehet kivétel is!De erre rá kellene kérdezni.Pl ha pont ott vagyunk,és át tudjuk adni,venni,vagy 2 család között van még szabad éjszaka...de alapvetően 1-2 napra nem szeretnénk kiadni,mert nekünk többe kerülne az odautazás stb.de lehet kivétel :)

MÁR 4000 FT / ÉJ - től ( Május 1-Től- Május 30-IG) ( Szeptember 1-Től-Szeptember 30-IG)

6000 FT / ÉJ ( Június 1-Től-Június 30-IG)

Főszezon ÁR 9000 FT / ÉJ (Július 1-Től AUG 31-IG)

Mindenkinek Üzenem,Hogy Nem Vagyunk Csalók,Ezt Kikérem Magamnak! Fel lehet hívni a kempinget, ki a tulaja a lakókocsinknak,mi vagyunk!!!!Leigazolhatóak vagyunk!Én a tulajdonos lánya vagyok. Én intézem a foglalásokat.


 *Fedett lakókocsi. fa tetővel, ponyvával körben.Kerítés van, fedett gépkocsi beálló.( a képeken még nem látható a végleges állapot) 2 franciaágy van a lakókocsiban,2 végén. Főszezon ár: 9000 ft/ éj / lakókocsi ( 5 főre) további fő + ár)

*Az ingyenes strandbelépő ára benne van az árban,nem kerül plussz pénzbe, de ezt 5 főnek tudja biztosítani a kemping lakókocsinként !

*A kemping nagyon jó! Kulturált, tiszta környezet. Kedves szomszédok. Igényes, tiszta mosdók. főzési lehetőségek, mosógép, zuhanyzó, halpucoló, kutyamosó:) Kutya is jöhet a kempingbe ,ebben az árban 1 háziállat. A lakókocsi Nem klímás, de mindennel felszerelt . Konyha, kiülő is van. Evőeszközök, főzési edények stb van. Alváshoz huzatokat kell hozni csak.:)

*Tényleg nem kell semmit hozni, csak huzatot, törülközőket és személyes dolgokat.:) A lakókocsi mellett is lehet parkolni, de ha kényelmesebb, van bent a kempingben parkoló. A kemping zárt rendszerű minden irányban. Sorompó van. A strandbelépő benne van a napi árban az 5 főre! Csak IFA fizetendő plusszban!

Áram használatát ki kell fizetni,írunk kezdő és záró állást,és a végén azt a pár száz forintot elkérjük! Úgy gondolom,így fer,ez a tavalyi évtől nekünk is plussz pénzbe kerül,ezért kérjük el minden Vendégtől!!

Foglaláskor 50 % foglaló fizetendő! Ekkor beírom biztosan a vendéget. A sok negatív eset miatt, foglaló csak akkor jár vissza lemondás esetén,ha Maximum a kezdő időpont előtt 1 Héttel történik a lemondás...mert ugye új vendégek tudnának jönni, és ha 1-2 nappal előtte vagy aznap mondja le valaki,már új vendéget nem igazán tudunk hívni,beírni, pedig sokszor vendégek más elől vették ez az időpontot,és végül senki sem jött hetekig....pont ilyen eset ,miatt,ez se a vendégeknek sem nekünk nem jó.....ezt tapasztalatból írom. De ha valaki tud maga helyett mást,akkor bármikor lehet változtatni.:)

*Nyugodtan érdeklődjenek,bármire szívesen válaszolok,megpróbálok minél hamarabb :)

A Lakókocsinkat Folyamatosan Karbantartjuk,Szépítgetjük STB...Tavaly óta több mindent levittünk már oda plusszba,van alvóhely az elősátorban is, kinti-benti asztal székekkel...Próbáljuk minél otthonosabbá tenni folyamatosan.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...