Last Minute!!! 1 hét Horvátország Trogir 2 fős apartman

Last minute horvát tengerparti nyaralás az Adrián főszezonban előszezoni ár alatt: egy hét önellátással 2 főnek a Villa Pandza apartmanházban a dalmáciai Seget Vranjicában a listaárhoz képest 40%-al olcsóbban!

A Villa Pandza apartmanház mediterrán környezetben, a tengerre és hegyekre néző, lélekringató panorámával rendelkező dombocskán, Seget Vrannjicában található
Seget Vranjica egy barátságos, csöndes dalmát halászfalu.Idilli vonzerejét páratlan elhelyezkedése adja: a település egy kis földnyelven álló panorámadombra épült, változatos tengerparttal és pazar rálátással a környező szigetvilágra.

Időpont:
2018.06.30-07.07.
0
A vranjicai félsziget két oldalán (ami egyaránt kb. 200 méterre van a háztól) kétféle adriai látképben is gyönyörködhetsz attól függően, hogy aznap a belső öböl, vagy a nyílt tenger romantikus kis strandjait választod.

A Villa Pandza mindent tud, amire itt vágyni lehet: ha a pároddal jössz, igazi romantikus búvóhely, családostól pedig tényleg úgy érezheted magát, mintha vendégségben lennél. Fedett főzőudvara és panorámaterasza nagyobb baráti társaságok számára is lehetőséget biztosít a közösségi sütés-főzéshez, ahol akár új barátságokra is találhattok.

A Villa Pandza teraszán, lágy dalmát zenére kortyolgatott hűs sör társaságában titeket is hatalmába kerít a helyi életfilozófia: Napközben csak kevés dolgot csinálok, hogy este jobban tudjak aludni.

Segítőkész, vendégszerető magyar házigazda fogad titeket. A helyszínen személyesen adják át a kiválasztott apartman kulcsát. Helyismeretükkel és tapasztalatukkal, hasznos információkkal segítenek, hogy kikapcsolódásotok még tökéletesebb legyen.

Romantikus strandok, kristálytiszta tenger: a félsziget sokszínű, változatos tengerpartja bejárható közelségben telis-tele van kiugróan tiszta vizű, barátságos kis strandokkal.

A szállástól kényelmes sétával bármerre is indultok el, biztosan találtok kedvetekre való kavicsos, apróköves partszakaszt, vagy rejtett, igazi szabadságérzetet nyújtó sziklás, vadregényes öblöket. Kicsivel távolabb akár az elegáns, fiatalos, életteli beach-en is kedvetekre fürödhetek.

A település központi része kis halászkikötőjével és strandjaival védett öbölre néz, ahol nincsenek nagy szelek, nagy hullámok. Így itt kisgyermekek számára is biztonságos a fürdés. A jó helyi közlekedésnek köszönhetően busszal és kishajóval is beutazhattok a szomszédos Trogirba, ami Dalmácia egyik turisztikai központja.

A csomag tartalma:
7 éjszaka szállás 2 főnek
Ellátás nélkül
Ingyenes parkolás
Ingyenes Wi-Fi internet elérés
További szolgáltatások:
Közösségi tér szabadtéri főzőudvarral, gyermek játszóterasz, gyerekágy, fürdető kád, etető szék
Légkondicionáló (5 Euro/éj)
Szombattól-szombatig terjedő periódusok

Külön, a helyszínen fizetendő:
Üdülőhelyi illeték: 1 EUR/fő/éj, 12-18 év között: 0,5 EUR/fő/éj
Gyermekkedvezmény:
0-6 éves korig 1 gyermek részére ingyenes (pótmatracon)

Ami tehát itt rátok vár:
Mediterrán kényelem, dalmát nyugalom
Romantikus strandok, kristálytiszta tenger
Egyedülálló kettős panoráma a félszigetről
Egy helyen laksz, de két tengerparton nyaralsz
Segítőkész, vendégszerető magyar házigazda fogad
Nincs kaució, kötelező végtakarítás, takarítási díj
Nem kell hoznod magaddal ágyneműt és törülközőt.

Légy a vendégünk, várunk szeretettel!

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...