Orosháza Gyopárosfürdő Galériás Családi 6 fős nyaralóház kiadó

Orosháza Gyopárosfürdő Galériás Családi 6 fős nyaralóház kiadó

Galériás nyaralóházunk 6 főre kínál zavartalan pihenést jún 1 - szept 15 között.
A városközponttól 3 km-re, az Alföld Gyöngyeként is ismert Gyopárosfürdőtől 400 m-re fekvő ház a tó közvetlen közelében - 50 m - helyezkedik el.
A vasútállomás 300 m-re, buszmegálló és legközelebbi étterem is 400 m-re található.

Gyopáros, amely az Év feltörekvő fürdője díját nyerte 2018-ban, hírnevét a gyógyvizének, modern berendezésekkel, gyógyászati eszközökkel felszerelt fizio - és balneoterápiás központjának, valamint a 2005-ben átadott élményfürdőjének és szaunaparkjának köszönheti.

A gyógyászati központ összesen 19 területen kínál célzott terápiákat, melyek többsége TB támogatottan is elérhető. Mind a kikapcsolódni, mind a gyógyulni vágyóknak megfelelő üdülőhely.
Nyaralónk ideális választás lehet gyermekes családok/idősebb korosztály számára is, akik nyugodt és békés környezetben szeretnék eltölteni szabadidejüket.

A földszinten található a nappali, ágyazható kanapéval, fotelekkel, LCD tv-vel és az edényekkel, evőeszközökkel felszerelt konyha, elektromos főzőlappal, hűtővel, mikrohullámú sütővel.
A kertben szalonnasütési és grillezési lehetőség várja kedves vendégeinket.

Kérdéseikkel és egyedi igényeinkkel forduljanak hozzánk bizalommal és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...