Family Beach Nyaraló kiadó Vonyarcvashegy

Family Beach Nyaraló kiadó Vonyarcvashegy

A Family Beach Nyaraló a Balaton északi partjának nyugati részén Vonyarcvashegy nagyközségben található.
Ha pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra és egy kis kényeztetésre vágyik ideális választása lehet nyaralónk.

A Family Beach Nyaraló a község nyugati részében található, csendes, nyugodt környezetben, 800 méterre a strandtól.

Az igényesen berendezett 2 szoba, konyha, előtér, nappali, fürdő és WC-ből álló ház kényelmes nyaralást biztosít 4-5 fős családok, csoportok részére.
A házhoz tartozó, parkosított udvaron megtalálhatók kerti bútorok, napozó ágy, hinta, homokozó a gyermekek számára, kerti zuhanyzó, grillezési lehetőség, valamint zárható parkoló.

A vonyarcvashegyi strand a környék legszínvonalasabb és legkedveltebb strandja.
Homokos partja, újonnan kialakított játszóterei, gyermekmedence kedvező családok részére is!
A strand területén megtalálható szörf-iskola, csónak-, kajak- és vízibicikli kölcsönző, óriás vízi csúzda, röplabda-, kézilabda- és futball pálya, valamint vízisípálya.

Vonyarcvashegy egész nyáron át remek, népszerű programokkal várja az ide látogató turistákat. Borosforgatag , zenés estek, koncertek, búcsúk, valamint üzemel szabadtéri mozi is a községben.

A fiatalok számára pubok, játéktermek, karaoke- és táncos szórakozóhelyek, valamint a vonyarcvashegyi Magyar Tenger Disco kínálkoznak kellemes időtöltési lehetőségként.

Ár:

Főszezonban: Július 6- Augusztus 23 között: 4000 Ft/fő/éj, de min. 16.000 Ft/nyaraló,
Elő- és utószezonban: Július 5-ig és Augusztus 24-tól: 3500 Ft/fő/éj, de min. 14.000 Ft/nyaraló.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...