Hévízen kiadó apartman

Hévízen kiadó apartman

A Club Dobogómajor superior egy 18 hektáros üdülőfalu Hévíz határában , kis sétára a központtól. Közép-Európa legnagyobb tava szinte egész évben vonzza a nyaralni vágyókat , a termálvizek pedig a gyógyulást keresőket.
A szálláshely gyermekbarát , számos programmal , sportolási lehetőséggel , lovas oktatással , tenisszel , fitnesz teremmel , kerékpárkölcsönzéssel , masszázzsal , valamint beltéri és kültéri medencékkel várja a vendégeket.

A Club Dobogómajor pezsgőfürdőt , szaunát , gőzfürdőt és 2 tekepályát is kínál vendégeinek. Az üdülő területén borospince , söröző és kerti terasz is található , ahol a vendégek ízletes magyar ételek közül választhatnak.

Az apartman igényes berendezése magas színvonalú , komfortos telefonnal , széffel , TV-vel , főzősarokkal (elektromos tűzhellyel , hűtőgéppel , mikrosütővel , kávéfőzővel és kenyérpirítóval) felszerelt.

Az apartman 4 fős 1 hálószobás , nappalis (kihúzható kanapéágy) , fürdőszobás , saját terasszal rendelkezik.

Az apartman 2019. augusztus 24- től augusztus 31-ig kiadó.

Ára 4 fő részére 1 hétre 140.000 Ft.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...