Horgászatra pihenésre kiadó nyaraló

Horgászatra pihenésre kiadó nyaraló 

A nyaraló közvetlen vízparti, saját stéggel rendelkezik. Fürdőzésre, horgászatra egyaránt tökéletes. 

A konyha teljesen felszerelt. a ház műholdas Tv antennával ellátott, dvd lejátszó, hifi torony szolgálja a szórakozást. A házat egyszerre egy család, vagy kisebb baráti társaság szokta ki venni. 

Az alsó szinten van egy 12 nm2-es konyha étkezővel, 7 nm2-es fürdőszoba zuhanyzóval, 13 nm-es nappali, 2+2 fő részére kihúzhatós ággyal. 

Az emeleten 18 nm2-es szoba 4-5 fő részére ágyakkal.

A szobákban laminált lap, a konyha, fürdőszoba csempézett, járólap, frissen felújított, épített. A konyha teljesen felszerel(hűtő, gáztűzhely, mikro, vízforraló, edények, konyhai eszközök akár 16 fő részére is.) A szabadban kerti bútorok, hintaágy, kerti főzőhely, medence, napágy, napernyő szolgálja a kényelmet.

 Csónakkal hosszú túrákat is lehet tenni. 

Kiváló horgászhely, azonban a horgász engedélyt, napijegyet mindenképpen ajánlom kiváltani a helyi horgászboltban a kellemetlenségek elkerülése miatt. 

Igazi csendes környezet, rengeteg fa és virág van az udvaron, ahol a pihenést a madarak csivitelése zavarhatja meg. A tiszta levegőt szinte harapni lehet. 

A környéken kirándulási lehetőségek sora található.(strand, fazekas múzeum, stb... Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Túrkeve)

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...