Balatonalmádi, kiadó ház

Balatonalmádiban vízparttól 1.000 méterre kétszintes nyaraló maximum 6 fő részére egész nyáron kiadó.
 A ház rendkívül tágas, 6 fő részére bőven elegendő mozgásteret biztosít, emeleten található 2 db hálószoba 4 db ággyal, amelyek igény szerint összetolhatók franciaággyá alakíthatók, fürdőszoba fürdőkáddal WC-vel. Földszinten tágas és hűvös nappali, ülőgarnitúrával, kábel TV-vel, 1 db hálószoba franciaággyal, továbbá hűtőgéppel, gáztűzhellyel, mikro sütővel felszerelt konyha és egy plusz WC található. A házhoz 15 nm-es borospince és egy 20nm-es fedett terasz is tartozik. A kertben kényelmes ülőgarnitúra és napágyak kaptak helyet, grillezési bográcsozási lehetőség az ehhez tartozó teljes felszereléssel biztosított. Parkolás 2 db személygépkocsi részére a kert murvás parkolójában ingyenesen vehető igénybe.
 Az ingatlan csendes környéken mellékutcák mentén található főút, ill. vonat zaja nem töri meg a csendre vágyók nyugalmát. A ház kb. 15 perc gyaloglásra helyezkedik el a strandtól, amely gépjárművel kb. 3 perc alatt megközelíthető, parkolás a strandnál ingyenes. Étterem, élelmiszerbolt, pékség kb. 10 perc gyalog, autóval, motorral, kerékpárral 2-3 perc. Balatonfüred és Tihany kb. 20-25 perc alatt gépjárművel, vagy akár vonattal is megközelíthető, ahol számos további kikapcsolódási és szórakozási lehetőség kínálkozik. Vizi sportok szerelmesei számára, kikötő és jacht klub nyújthat kiváló lehetőséget hajózásra vitorlázásra, kerékpár túrák kedvelői kiépített kerékpár úton fedezhetik fel a Balaton partját.
 Ár 15.000 Ft. Az ár ház / éj alapján értendő, amely tartalmazza az idegenforgalmi adót, a kábel TV korlátlan használatát, továbbá a villany, víz és gázfogyasztást is. A nyaraló minimum 4 éjszakára kiadó, csak hétvégére, nem elérhető. Kisállatok, háziállatok az ingatlanba nem hozhatók, még felár esetén sem. Az ingatlant maximum 6 fő veheti igénybe, ennél több ember még felár esetén sem szállásolható el. A kertben nincs sátrazási lehetőség erre a célra kitűnő kempingek találhatók nem messze. Üdülési csekket sajnos nem tudunk elfogadni, gyermekek számára kedvezményt tudunk biztosítani. Foglalással kapcsolatban, további képekért, szabad időpontokért, egyéb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...