Balatonboglár - klimatizált kétszintes nyaraló 5-7 fő részére kiadó

Balatonboglár - klimatizált kétszintes nyaraló 5-7 fő részére kiadó

A ház kertes házas, csendes lakóövezetben, a Balatontól 300 méterre, a strandtól kb. 10 perc sétára található tetőtér beépítéses, klimatizált nyaralóház, ingyen wifivel, kényelmesen 7 felnőttnek való fekvőhellyel.
A tulajdonos nem lakik az ingatlanban.
Az alsó szinten egy franciaágyas, és egy kétágyas szoba, nappali, színes tévével, jól felszerelt konyha (kávéfőző, hűtő, mikro, 4 lapos gáztűzhely, sütő és teljes edényzet), WC és fürdőkádas fürdőszoba található.
A felső, erkélyes szinten egy nagy klimatizált légtérben dupla ágy, és egy szimpla ágy, valamint ülőgarnitúra, színes televízió, hűtőszekrény és egy kisebb teakonyha található, saját fürdővel, zuhanyzóval, WC-vel.
Az udvaron terasz, kerti bútorokkal, hintaággyal, a néhány éve parkosított kertben 8 fős kerti kiülő, mellette szalonnasütő és bográcsozó hely.
A közelben a Nemzeti Kézilabda Akadémia, és foci-, kosárpálya, fitnesz terem és a város uszodája található. Kb. fél óra séta a Gömbkilátó, amelyet nyári bob pályával, élmény- és kalandparkkal dobtak fel, és ahonnan kitűnő a rálátás a Balatonra.

Árak (7 éjszaka esetén):
előszezonban (2017. június 30-ig): 2500 Ft/fő/éj+IFA
főszezonban (2017. július 1. és augusztus 18. között): 3500 Ft/fő/éj+IFA
utószezonban (2017. augusztus 26-tól): 2400 Ft/fő/éj+IFA

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...