Balatonmáriafürdőn barátságos, családias, hangulatos nyaraló kiadó

Kiadó nyaraló Balaton

A kellemes, 4 főnek ideális faház Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúron található, a Balatontól kb. 500 méterre.
A nyaraló tágas, nagy légterű nappalija magában foglalja a konyha- és étkező részt is. A jól felszerelt konyhában gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és kávéfőző található.
A nappaliból két franciaágyas világos szobácska nyílik, illetve egy zuhanyzó-WC. A nappali része még egy ülőgarnitúra és a műholdas TV. A teljes ház kb. 40 m2 hasznos alapterületű.
Az udvaron van egy terasz, rajta egy kényelmes hintaágy - ragyogóan lehet benne elnyúlva egy jó könyvet olvasni -, és kerti bútorok.
A nagy füves, sövénnyel elzárt kertben grillező, szalonnasütő- és bográcsozó hely is van, ideális az esténkénti hangulatos partihoz.
A balatoni strandolás mellett érdemes ellátogatni a hozzánk közeli Keszthelyre (múzeumok, Festetich kastély), Marcaliba (uszoda és strandfürdő) Hévízre vagy Zalakarosra (termál és gyógyfürdő), Kehidakustányba (wellness), Zalaegerszegre (csúszdapark, aquapark) is, kisvasúttal Balatonfenyvesről el lehet menni Csisztapusztára (meleg vizes fürdő), és nem messze hozzánk a Kis-Balaton is.
Közel hozzánk több kitűnő étterem, csárda és borbirtok várja a vendégeket.

Árak 2017-ben (min. 7 éjszaka, 4 fő részére)
elő- és utószezonban: 10.000 Ft/éj + IFA
főszezonban: 11 500 Ft/éj + IFA.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...