Bulgária-Napospart-1 hetes last minute tengerparti nyaralás 4 főre

Bulgária-Napospart-1 hetes last minute tengerparti nyaralás 4 főre

Bulgária
Napospart
Ez a szállás 8 perces sétára van a vízparttól. A Menada Royal Sun Apartments légkondicionált stúdiókat és apartmanokat kínál a Naposparton. Minden szálláshoz erkély tartozik, valamint ingyenes napozóágyakkal és napernyőkkel ellátott, közös használatú, szabadtéri medence is rendelkezésre áll. A strand 400 méterre található.
A Menada Royal Sun apartmanjai hűtőszekrénnyel és edényekkel felszerelt konyhasarokkal rendelkeznek. Ülősarok is rendelkezésre áll. A saját fürdőszobák zuhanyzóval vagy káddal felszereltek.

Az á la carte étteremben európai és bolgár ételeket szolgálnak fel. A szállodában autó is bérelhető, valamint szupermarket és pénzváltó is található az épületben. A létesítményben fitneszközpont, wellness-részleg, játszótér és nagy kert kínál kellemes kikapcsolódást.

Burgasz 30 km-re fekvő repülőterére felár ellenében transzferszolgáltatás biztosított. Napospart nyüzsgő központja 600 méterre található. A buszpályaudvar 500 méterre, a helyi busz megállója pedig a komplexum előtt található.

Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás a Naposparton! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

Vendégeink ezekről a népszerű látnivalókról beszélnek: Djanny, Cacao strand és GRAND Club.
Árak: 2018.07.15-07.22-ig 7 éjszakára
4 fős apartman erkéllyel 119.990 Ft!
Foglalni a teljes ár 50%-val lehetséges, banki átutalással.
Foglalásért, további szabad helyekért és árakért kérem hívjon vagy írjon.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...