Last Minute nyaralás ! 1 hét Horvátország Trogir 4 fős apartmanban

Last minute horvát tengerparti nyaralás az Adrián júniusban: egy hét önellátással 4 főnek a Villa Pandza apartmanházban a dalmáciai Seget Vranjicában

A Villa Pandza apartmanház mediterrán környezetben, a tengerre és hegyekre néző, lélekringató panorámával rendelkező dombocskán, Seget Vrannjicában található Seget Vranjica egy barátságos, csöndes dalmát halászfalu.
Idilli vonzerejét páratlan elhelyezkedése adja: a település egy kis földnyelven álló panorámadombra épült, változatos tengerparttal és pazar rálátással a környező szigetvilágra.

Időpont:
2018.07.14-21.
A vranjicai félsziget két oldalán (ami egyaránt kb. 200 méterre van a háztól) kétféle adriai látképben is gyönyörködhetsz attól függően, hogy aznap a belső öböl, vagy a nyílt tenger romantikus kis strandjait választod.

A Villa Pandza mindent tud, amire itt vágyni lehet: ha a pároddal jössz, igazi romantikus búvóhely, családostól pedig tényleg úgy érezheted magát, mintha vendégségben lennél. Fedett főzőudvara és panorámaterasza nagyobb baráti társaságok számára is lehetőséget biztosít a közösségi sütés-főzéshez, ahol akár új barátságokra is találhattok.

A Villa Pandza teraszán, lágy dalmát zenére kortyolgatott hűs sör társaságában titeket is hatalmába kerít a helyi életfilozófia: Napközben csak kevés dolgot csinálok, hogy este jobban tudjak aludni.

Segítőkész, vendégszerető magyar házigazda fogad titeket. A helyszínen személyesen adják át a kiválasztott apartman kulcsát. Helyismeretükkel és tapasztalatukkal, hasznos információkkal segítenek, hogy kikapcsolódásotok még tökéletesebb legyen.

Romantikus strandok, kristálytiszta tenger: a félsziget sokszínű, változatos tengerpartja bejárható közelségben telis-tele van kiugróan tiszta vizű, barátságos kis strandokkal.

A szállástól kényelmes sétával bármerre is indultok el, biztosan találtok kedvetekre való kavicsos, apróköves partszakaszt, vagy rejtett, igazi szabadságérzetet nyújtó sziklás, vadregényes öblöket. Kicsivel távolabb akár az elegáns, fiatalos, életteli (helyenként homokos medrű) beach-en is kedvetekre fürödhetek.

A település központi része kis halászkikötőjével és strandjaival védett öbölre néz, ahol nincsenek nagy szelek, nagy hullámok. Így itt kisgyermekek számára is biztonságos a fürdés. A jó helyi közlekedésnek köszönhetően busszal és kishajóval is beutazhattok a szomszédos Trogirba, ami Dalmácia egyik turisztikai központja.

A csomag tartalma:
7 éjszaka szállás 4 főnek
Ellátás nélkül
Ingyenes parkolás
Ingyenes Wi-Fi internet elérés
További szolgáltatások:
o Közösségi tér szabadtéri főzőudvarral, gyermek játszóterasz, gyerekágy, fürdető kád, etető szék
o Légkondicionáló (5 Euro/éj)
o Szombattól-szombatig terjedő periódusok
Külön, a helyszínen fizetendő:
Üdülőhelyi illeték: 1 EUR/fő/éj, 12-18 év között: 0,5 EUR/fő/éj
Gyermekkedvezmény:
0-6 éves korig 1 gyermek részére ingyenes (pótmatracon)
Ami tehát itt rátok vár:
Mediterrán kényelem, dalmát nyugalom
Romantikus strandok, kristálytiszta tenger
Egyedülálló kettős panoráma a félszigetről
Egy helyen laksz, de két tengerparton nyaralsz
Segítőkész, vendégszerető magyar házigazda fogad
Nincs kaució, kötelező végtakarítás, takarítási díj
Nem kell hoznod magaddal ágyneműt és törülközőt

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...