Hotel Villa Völgy Eger**** karácsonyi ajándékutalványa: félpanzióval

Az egri bor és a wellness fellegvára...
A Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia a borairól híres egri Szépasszonyvölgyben található, ahol tufakőbe vájt borospincék százai várják az idelátogató vendégeket.
A környezet nagyon csendes, a szállodakomplexum impozáns épületeit egy gyönyörű 2 hektáros park öleli körül, a szálloda tökéletesen alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra. A kedvelt borospincék, szórakozóhelyek pár perces sétával megközelíthetők, ezért ajánljuk a szállodát azoknak is, akik szeretnének belekóstolni a nyüzsgő Szépasszonyvölgy hangulatos mindennapjaiba.
Szállodánk 3 különböző épületben, összesen 86 db négycsillagos szobával várja vendégeit. A 2006-ban átadott, majd 2013 év végén felújított superior épületben található a wellness részleg, itt 25 db komfortos, elegáns "superior" szoba található. 2014. tavaszán kezdődött el superior szárnyunk bővítése 12 szobával, a gyönyörű, új, tágas szobák augusztusra készültek el egyedi, finom színvilággal, csúcsminőségű bútorzattal az igazi luxus kedvelőinek. A 2009-ben teljes rekonstrukción átesett főépületben 22 db exkluzív, minimál stílusú "design deluxe" szoba került kialakításra egy épületben a recepcióval és a bárral. A szálloda háromcsillagos épülete 2014. év elejére került felújításra, aminek következtében az épület négycsillagos minősítést kapott. Az épület újjászületett szobáinak nyugtató türkiz színei legtöbbünkben a tengert, a nyaralást, pihenést idézi fel.
A wellness részleg a design deluxe és a türkiz deluxe épületből egy rövid sétával a parkon keresztül közelíthető meg.
 2014. tavaszán beltéri wellness részlegünk teljes rekonstukción esett át és április közepére megnyitottuk exkluzív, egyedi belsőépíteszeti megoldásokkal és design elemekkel kialakított megújult wellness részlegünket, amelyet kibővítettünk egy új nagyméretű úszómedencével, meglévő medencénket pedig élményelemekkel, pezsgőágyakkal korszerűsítettük. Vendégeink számos újdonsággal találkozhatnak, többek között egy új bioszaunát és sókamrát is kipróbálhatnak. Itt tartózkodásuk alatt szállóvendégeink ingyenesen használhatják a szálloda tavasztól őszig nyitva tartó élménystrandját (élménymedence poolbárral, gyermekpancsoló) és beltéri wellness részlegét (korszerű kardió- és erőgépekkel felszerelt fitnessterem, beltéri medence, jakuzzi, finn szauna, infra szauna, bioszauna, sókamra, jég-gőz-aroma kabin).
Két éttermünk a táj jellegzetes ételei mellett igazi gasztronómiai különlegességeket és a wellness konyha specialitásait is kínálják. Ezen kívül kedveltek a 100 fős fedett teraszon rendezett grillpartik, illetve a szálloda 60 fős borospincéjében rendezett borkóstolós vacsorák, amelyek keretében a régió legkiválóbb borászainak díjnyertes borait ízlelhetik meg a vendégek.
Folyamatos nyitva tartás, családias légkör, nyugalom. Mindez csak Önt várja az egri bor és wellness fellegvárában!

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...