Mátra Tábor Sástó

Sástó a Mátra szívében helyezkedik el 530 m magasan, csodálatos környezetben Mátraháza és Mátrafüred között félúton. Az ország legmagasabban fekvő természetes tava. Az 50 m magas kilátó Algyőről került fel, mint olajfúró torony. A kilátóból tiszta időben akár a Budai-hegyeket is látni, a Mátra déli lankái, valamint a torony közvetlen lábánál elterülő tó felejthetetlen látványt nyújtanak azon bátraknak, akik fellépcsőznek a legfelső szintre. Horgászat, csónakázás a tavon, vadkacsa etetés a kicsik és nagyok számára is kellemes időtöltést nyújtanak.
Évente többször kulturális és zenei fesztiváloknak adunk otthont. Tavasszal gyermek és iskolás csoportoknak szervezünk erdei iskolai programokat, ősszel gólyatábort rendezünk, nyáron pedig a nyugodt pihenésre vágyó családok tudják szabadidejüket kellemesen eltölteni, faházakban, sátorral vagy lakókocsival.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...