Szállás Gyula Apartman - Szép Kártyával

Még nem késő cselekednie! Megmentheti a május 31.-én lejáró Szép Kártya bármelyik zsebében levő összegét, ha még addig elutalja. Mi előlegként elfogadjuk azt, és későbbi felhasználás időpontjáról is tudunk egyeztetni, ha most még nem is tudja a konkrét időpontot, ezzel a későbbiekben a gyulai üdülés is biztosítva lesz.
A Szép Kártya elfogadóhely vagyunk, bármelyik zsebéből szállásra felhasználható az összeg. Ráadásul Gyula egy gyönyörű kisváros, nálunk a belváros szívében, csendes, nyugodt környezetben üdülhet, és ténylegesen köze nem csak a fürdő, a vár, a kastély, hanem az ellentétes irányban levő sétálóutca, étterem, sok-sok szökőkút. A két apartmanházunk választási lehetőséget biztosít, hogy ki-ki igényeinek megfelelőt szállást választhasson. Apartmanjaink 2, 3 4 és 5 férőhelyesek, saját konyha, fürdőszoba, terasz tartozik hozzá. Az árak is ennek megfelelően alakulnak, 2.800,-Ft/fő/éj-től, főszezonban 3.500,-Ft-tól. Gyulán kiadó apartmanjainkban nagyobb családot, baráti társaságot is tudunk fogadni. Kellemes időtöltés lehet, az udvarban levő parajdi sós vízzel telt dézsa használata is. Ingyenes zárt autóparkoló, WIFI van. Grillezési lehetőség az udvarban. Parkosított udvar. A fürdőbe napi kétszeri belépésre jogosító fürdőjegyet is tudunk adni kedvező árban. Szívesen adunk tájékoztatást a város és környékének látnivalóiról is. Hívjon, írjon, kérdezzen, azonnal válaszolok. Várjuk Önöket szeretettel.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...