Síelés Ausztriában főszezonban - pályaszállás

Síelés Ausztriában főszezonban pályaszállás

Teljesen felszerelt, extrákkal 2 szobás apartman 4főre féláron akciósan kiadó. 35euro/fő/éj!!!
Szállodánk 2000-ben nyitotta meg kapuit, a magyar síelők körében már akkor is népszerű Kreischberg síközponttól 50 méterre. A Club Hotel vörösfenyő borítású épülete azóta több szárnnyal, wellness és fitness részleggel, valamint rengeteg visszatérő vendéggel gazdagodott, miközben Murau is tovább fejlődött: új sípályák, egy 18 lyukú golfközpont és más sportlétesítmények nyíltak. Mára az osztrák város a magyar vendégek egyik kedvenc célpontja Stájerországban, valamint a Snowboard és Sí Magyar Bajnokság állandó helyszíne. A Szolgáltatások oldalon többet is megtudhat arról, hogyan töltheti el tartalmasan szabadidejét a szállodánkon belül, a Programok pontban pedig bemutatjuk a környék legizgalmasabb sportolási, szórakozási és kulturális adottságait. Ha az osztrák konyhaművészet csábítja, mindenképpen látogasson el Gasztronómiai oldalunkra.

 Mit érdemes tudni érkezés előtt?

Tekintse meg szobáinkat az Apartmanok oldalon. A Club Hotel nem dohányzó szálloda: a dohányzás valamennyi apartmanban, illetve a közösségi helyiségekben is tilos. Mint ahogy a környéken megszokott, mi is nagy figyelmet fordítunk a környezet megóvására és szállodánkban szelektív hulladékgyűjtést végzünk. Minden apartman típus egy pótággyal bővíthető 16 éves kor alatt. Az apartmanokban magyar nyelvű tv csatornák (RTL Klub, TV2, Duna TV) és kábeles internet elérés van. A konyhák többek között főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, tea- ill. filteres kávéfőzővel, vízforralóval és kenyérpirítóval felszereltek. Az apartmanok teljes felszereltségének megtekintéséhez kattintson az adott apartman-típus mellett a lista letöltésére.

Vízparti nyaraló kiadó a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen

A nyaraló közvetlen Balatonfenyves legszebb strandjánál, az egy kilométer széles központi szabad strandnál található. A nyaraló nem rendelke...